Goedkope slimme date tips en ideeën

De eerste date is altijd spannend en je wil een goede indruk maken. Je zit krap bij kas maar je wil er toch een leuke date van maken. Lees snel onze handige en leuke tips voor intieme maar goedkope dates.

Koken
Kook lekker voor je date, het is een stuk goedkoper dan uit eten gaan. Je kan je kook kunsten laten zien en je maakt gelijk indruk. Het is altijd leuk als iemand veel moeite doet op zijn of haar eerste date.

Thuis film kijken
De meeste mensen gaan vaak op hun eerste date naar een bioscoop, maar in de bios heb je eigenlijk maar weinig aandacht voor elkaar. Thuis op de bank kan je tijdens de film gewoon praten en je kan lekker tegen elkaar aan kruipen.

Picknicken
Wat is nou leuker en romantischer dan op een mooie zomerdag te gaan picknicken op je eerste date? Je kan samen genieten van lekkere hapjes en van de mooie en romantische locatie. Tijdens het picknicken heb je alle tijd voor elkaar.

Wandeling
Maak een mooie wandeling door het park of op een andere mooie locatie. Onderweg kan je ook nog even samen knus op een bankje gaan zitten. Je kan ook je eigen stad laten zien aan je date en je date komt meer te weten over jou. Tijdens het wandelen is genoeg tijd om met elkaar te praten en wie weet houden jullie snel elkaars handje vast.

Share