Kleding dat elke vrouw in de kledingkast moet hebben

Er zijn een aantal kledingstukken die eigenlijk elke vrouw zou moeten hebben. Er zijn kledingstukken die eigenlijk nooit echt uit de mode raken en die voor bijna elke gelegenheid geschikt zijn. Wil jij weten welke musthaves dat zijn? Lees dan snel verder en ontdek welke kleding in jouw kast moet hangen.

Zwart jurkje
Een zwart jurkje kan bij veel gelegenheden gedragen worden. Je kan met een zwart jurkje oneindig combineren. Elke kleur is te combineren met zwart en ook veel items kunnen gedragen worden bij het jurkje. Je kan bijvoorbeeld leuk combineren met schoenen, sieraden en zelfs jasjes.

Jas of blazer
Een jasje of blazer in een neutrale kleur kan bijna altijd gedragen worden, zowel bij het uitgaan als bij een sollicitatie gesprek of een begrafenis. Een jasje of blazer in een neutrale kleur is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een top, een blouse of een jurkje.

Blouse
Een mooie nette blouse is altijd handig om in je kledingkast te hebben hangen. Een blouse is erg geschikt voor speciale gelegenheden. Bij een sollicitatiegesprek kan je een blouse combineren met een net jasje. Een blouse is ook geschikt voor het uitgaan, draag er dan een leuk stoer rokje onder of strakke jeans.

Share