Kleding die je langer maakt

Veel kleine vrouwen willen graag langer zijn, welke vrouw wil nou niet van die mooie lange benen? Met deze tips lijk je langer dan dat je werkelijk bent. Verkeerde kleding kan er namelijk voor zorgen dat je nog kleiner lijkt en dat wil je natuurlijk niet.

Broek
Draag geen broek met wijde pijpen. Een broek met taps toelopende pijpen laten je iets langer lijken.

Rok
Een maxi rok is niet geschikt voor kleine mensen. Ga liever voor een midi rok die tot ongeveer je kuiten komt. Een minirok kan jou ook optisch iets langer laten lijken. Kies voor een minirok met een hogere taille en een A-lijn.

Schoenen
Draag geen pumps met een bandje rond de enkel, deze maken je kleiner. Kies dus voor pumps zonder enkelbandje en het beste is in een nude-kleur.

Riem om taille
Draag een smalle riem in plaats van een brede riem. Een brede riem deelt je lichaam in tweeën waardoor je korter lijkt.

Tas
Door een grote tas lijkt je nog kleiner, kies daarom altijd voor een kleine tas. Een kleine tas is minder gewicht en dat is ook beter voor je rug en schouders.

Verticalen lijnen
Draag kleding met verticale lijnen en vermijdt horizontale lijnen. Bij verticale lijnen kan je denken aan krijtstrepen, plooien en verticale ritsen. Verticale lijnen trekken de aandacht naar boven en beneden, waardoor het oog meer lengte dan breedte ziet. Bij horizontale lijnen, wordt de aandacht van links naar rechts getrokken, waardoor het oog meer breedte dan lengte ziet.

Losse kleding
Draag geen losse kleding of een maatje te groot. Draag kleding die mooi en strak om jouw lichaam past. Door losse en te grote kleding lijkt je te verdrinken in je kleding. Dit maakt je nog kleiner en dikker.

Share